top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Goede fysiotherapeutische zorg altijd dichtbij


En vanaf 1 januari 2020 bij ons volledig vergoed!

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent voor Manueel-Fysiocare ook het begin van een nieuwe werkwijze. Er gaat iets veranderen. Vanaf 1 januari hebben wij namelijk contracten met álle zorgverzekeraars en dat is goed nieuws. Door deze verandering kunnen wij nu betaalbare zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is, nog steeds vanuit het stadscentrum van Nieuwegein.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht, dat blijft zo!

Wij vinden dat mensen bij een behandeling niet zouden moeten inleveren op behandeltijd, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom kiezen wij nu voor het leveren van ‘gecontracteerde zorg’, maar blijft onze zorg in de praktijk zoals u dat van ons gewend bent. Het betekent vooral dat wij vanaf nu zorg kunnen verlenen aan meer mensen die ons nodig hebben. De behandeling door Manueel-Fysiocare komt vanaf 1 januari 2020 in aanmerking voor vergoeding vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Ons team blijft bestaan uit dezelfde ervaren fysiotherapeuten, manueel therapeuten met verschillende specialisaties en aandachtsgebieden, zoals dry needling, psychosomatiek, werk en sport. Samen kunnen wij veel mensen met uiteenlopende klachten uitstekend helpen.

Onze zorg dichtbij huis:

  • Ervaren team voor de juiste zorg dichtbij huis

  • Behandeling op maat en met persoonlijke aandacht

  • Kwaliteit tijdens het hele behandeltraject

  • Ruime tijd voor elk consult (30 minuten)

  • Revalidatie na een operatie of ziekte

  • Preventie van en advies bij sport- en werkgerelateerde klachten

Zorg in de wijk voor iedereen

Mensen die extra of langdurige hulp nodig hebben en minder goed ter been zijn, hebben goede zorg in de buurt nodig. Met onze nieuwe manier van werken kunnen wij iedereen in de directe omgeving van de praktijk voorzien van fysiotherapeutische zorg. Indien nodig komen wij, bijvoorbeeld na een operatie, bij u aan huis. Ook voor revalidatie kunt u bij ons terecht.

Gecontracteerde zorg voor u

Bij gecontracteerde zorg kunt u zonder bijbetaling direct gebruikmaken van onze zorg. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Het aantal behandelingen dat u uit het aanvullende pakket ontvangt, hangt af van uw zorgpolis.

Welke aanvullende verzekering past het beste bij u? Op deze website vindt u een onafhankelijke zorgvergelijker voor fysiotherapie in 2020. Daarnaast heeft beroepsvereniging het KNGF een poster ontwikkeld waarop de meest gunstige polissen staan voor vergoeding van fysiotherapie waarbij GEEN medische keuring voor acceptatie plaatsvindt.

Bent u niet aanvullend verzekerd? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij verwijzen u dan naar de tarieven op onze website. De zorg blijft hetzelfde, maar u ontvangt aan het einde van de behandeling de factuur die u kunt betalen met de pin.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page