top of page

Dit is Manueel-Fysiocare

Het team van Manueel-Fysiocare in Nieuwegein bestaat uit experts met allen jarenlange ervaring in het vak. Door de verschillende disciplines die onder één dak werkzaam zijn, ben je op het juiste adres voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Je kunt werken aan de juiste leefgewoonten en aan een gezonde leefstijl. Samen werken wij aan jouw topprestatie bij een revalidatietraject en we hebben een uitgebreid aanbod als het gaat om hoge kwaliteit (online) sportlessen. Onze manier van werken zorgt ervoor dat wij samen met jou je doelen kunnen bereiken.

Al onze behandelaars en coaches hebben jarenlange ervaring.

Manueel-Fysiocare, Nieuwegein, Clair van
Manueel-Fysiocare, Nieuwegein, Clair van

Clair van Baal

Eigenaar
Senior Manueel Therapeut
Consultant Strategie- & Verandermanagement
BIG: 79909233204

Clair is praktijk-eigenaar, manueel therapeut MSc, ervaren consultant en enthousiaste ondernemer continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor zowel Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocare en MFC Sports. 

Binnen de manuele therapie veel ervaring met nek-, kaak-, hoofdpijnklachten, duizeligheid.

Meer over Clair

Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocare Daphne

Daphne Bos

Senior Fysiotherapeut
Arbeid & Gezondheid
Covidrevalidatie, COPD

BIG: 69914871804

Daphne heeft veel ervaring met COPD, Covid, klachten gerelateerd aan werk en sport en met revalidatie van orthopedische klachten. Daarnaast is Daphne coach bij leefstijl, vitaliteiten opleider. Een echte allround senior fysiotherapeut. 

Meer over Daphne

WhatsApp Image 2022-01-26 at 11.11.44.jpeg

Paul de Jong

Senior Manueel therapeut
Coach
Chronische Pijn
BIG:  39914539904

Paul is als ervaren allround manueel therapeut steeds meer gaan richten op chronische pijn. Wat houdt klachten daadwerkelijk in stand? Naast focus op chronische pijn zijn klachten aan de rug, nek en schouder focusgebieden.

Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocare, Linda van Spengen-Doodhagen, manueel therapeut, caseman

Linda van Spengen

Senior Manueel therareut
(Covid)revalidatie
Arbeid & Gezondheid
BIG:  59063989104

Als ervaren collega manueel therapeut is Linda een allround behandelaar. Samenwerken met collega's staat centraal om de beste begeleiding te waarborgen. Naast reguliere zorg heeft Linda verzuimcoaching op het gebied van Arbeid & Gezondheid als focusgebied.

Ixora Tjon a Pauw (2).jpg

Ixora Tjon A Pauw

GZ Psycholoog
Coach
Arbeid & Gezondheid
BIG:  99924997025

 

Als ervaren psycholoog in de SGGZ is Ixora een hele waardevol onderdeel van het team. Ixora zet zich vooral in op vraagstukken die te maken hebben met Arbeid & Gezondheid.

 

 

 

20210729_094430_edited.jpg

Romy Adegeest   ​

Trainer MFC Sports
Vitaliteitsbegeleiding
Fysiotherapeut i.o.

Als zeer sportieve collega in spé is Romy een hele waardevolle aanvulling voor het team. Naast haar fysiotherapiestage is Romy nauw betrokken bij alle activiteiten rondom MFC Sports, vitaliteitsbegeleiding en (online) doelgroepentraining.

 

 

20201022-_DSC5249.jpg

Daniëlle Vermeulen

Psycholoog NIP
Topsport
Arbeid & Gezondheid

 

Manueel-Fysiocare, Diëtheek, Cheyenne Hoogeveen.jpg

Cheyenne Hoogeveen

Diëtist
Leefstijl
Revalidatie
 

Cheyenne is een betrokken diëtist. Deze betrokkenheid komt goed van pas bij haar activiteiten op het gebied van begeleiden en adviseren tav een gezonde leefstijl. Ook heeft Cheyenne ervaring met voeding en werken in een revalidatiecentrum. De juiste motivatie zorgt voor duurzame gedragsverandering.

Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocare, Aiann

Arianne de Buck

Haptotherapeut

Zwangerschapsbegeleiding

Coaching jongeren

Arianne is een fijne haptotherapeut met allround ervaring. De afgelopen jaren had begeleiding van kinderen en jong volwassenen veel de aandacht. Daarnaast zijn zwangerschapsbegeleiding en trainingen op het gebied van ontspanning onderdelen van het werkgebied van Arianne.  

Manueel-Fysiocare, Esther Spronk.jpg

Esther Spronk

Officemanager
Back Office

 

2020-12 Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocar

Hester Strating

Procesmanager

Hester heeft met haar ervaring op het gebied van project management veel inbreng aan de achterkant van de organisatie. Onze organisatie groeit snel en met de ervaring op het gebied van procesmanagement is Hester een waardevolle aanvulling.

 

Manueel-Fysiocare, MFC Sports, Petra van Dijk, Buona Moves, Bodycombat_edited.jpg

Petra van Dijk

Trainer MFC Sports
 

bottom of page