Dit is Manueel-Fysiocare

Het team van Manueel-Fysiocare in Nieuwegein bestaat uit experts met allen jarenlange ervaring in het vak. Door de verschillende disciplines die onder één dak werkzaam zijn, ben je op het juiste adres voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Je kunt werken aan de juiste leefgewoonten en aan een gezonde leefstijl. Samen werken wij aan jouw topprestatie bij een revalidatietraject en we hebben een uitgebreid aanbod als het gaat om hoge kwaliteit (online) sportlessen. Onze manier van werken zorgt ervoor dat wij samen met jou je doelen kunnen bereiken.

Al onze behandelaars en coaches hebben jarenlange ervaring.

Manueel-Fysiocare, Nieuwegein, Clair van

Clair van Baal

Eigenaar

Manueel Therapeut

Zorginnovatie, Coach

Clair is praktijk-eigenaar, manueel therapeut MSc en enthousiaste ondernemer continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor zowel Manueel-Fysiocare als Arbo Fysiocare. 

Binnen de manuele therapie veel ervaring met nek-, kaak-, hoofdpijnklachten, duizeligheid.

Meer over Clair

Geert Meijer

Senior Fysiotherapeut

Leefstijlcoach GLI

Arbeid & Gezondheid

Geert heeft een grote berg ervaring in de breedste zin van het woord. Van orthopedische klachten, tot Arbeid & Gezondheid. Geert is nauw betrokken bij de particuliere praktijk, maar ook bij Arbo Fysiocare en onze op te richten tak: opleidingen. Daarnaast ook binnenkort leefstijlcoach.

Meer over Geert

Daphne Bos

Senior Fysiotherapeut
Arbeid & Gezondheid
Covidrevalidatie, COPD

Daphne heeft veel ervaring met dry needling, klachten gerelateerd aan werk en sport en  met revalidatie van orthopedische klachten. Daarnaast is zij nauw betrokken bij ons revalidatieprogramma voor coronapatiënten. Een echte ondernemende en allround fysiotherapeut. 

Meer over Daphne

Olaf van Kesteren

Revalidatiespecialist

e-Health

Senior Manueel Therapeut

Olaf is een zeer ervaren master manueel therapeut met veel ervaring in de sport en wervel-kolom gerelateerde klachten.

Olaf is revalidatiespecialist bij onze trajecten gericht op zorg op afstand. Daarbij staan persoonlijke begeleiding middels e-health centraal.

Meer over Olaf

Romy Adegeest   ​

Trainer MFC Sports
Fysiotherapeut i.o.

Als zeer sportieve collega in spé is Romy een hele waardevolle aanvulling voor het team. Naast haar fysiotherapiestage is Romy nauw betrokken bij alle activiteiten rondom MFC Sports en (online) doelgroepentraining.

Meer over Romy

Sandra van Essen

Psycholoog NIP

(Top)Sportpsycholoog VSPN

EMDR

Als zeer ervaren psycholoog en coach in de (top)sport en arbeidsrevalidatie weet Sandra hoe je op een effectieve manier kan kijken naar de juiste manier tussen spanning en ontspanning op uiteenlopende onderwerpen. Zoeken naar de juiste balans zorgt voor betere prestaties en minder stress.

Meer over Sandra

Judith Kroesbergen

Diëtist

Leefstijlcoach GLI (i.o.)

Arbeid & Gezondheid

Judith is een betrokken en ervaren diëtist. Deze ervaring komt goed van pas bij haar activiteiten op het gebied van revalidatie. Ook Judith heeft ervaring in de (top)sport. Naast individuele begeleiding geeft Judith met enige regelmaat (online) workshops. De juiste motivatie zorgt voor duurzame gedragsverandering.

Meer over Judith

Arianne de Buck

Haptotherapeut

Zwangerschapsbegeleiding

Coaching jongeren

Arianne is een fijne haptotherapeut met allround ervaring. De afgelopen jaren had begeleiding van kinderen en jong volwassenen veel de aandacht. Daarnaast zijn zwangerschapsbegeleiding en trainingen op het gebied van ontspanning onderdelen van het werkgebied van Arianne.  

Meer over Arianne

Tjade Zwanenburg

Ademcoach

Revalidatie

Zangdocent

Als ervaren adem- en zangcoach is Tjade op een perfecte manier in staat om op een professionele manier om te gaan met de juiste ademhaling en herprogrammering van ademtechnieken. In onze revalidatietrajecten zijn zijn trainingen een vast onderdeel.

Meer over Tjade

Youssef el Ahmadi

Coach leefstijl

Trainer

(Top)Sport

Als zeer ervaren trainer en coach is Youssef een motivator pur sang. Zijn bijdragen op het gebied van beweeggedrag en training bij MFC Sport en Arbo Fysiocare zijn ontzettend waardevol. Zijn ervaring in de topsport helpt om mensen op de juiste manier te kunnen trainen en motiveren op een veilige manier het maximale uit zichzelf te halen.

Meer over Youssef

Hester Strating

Operationeel manager
Onderzoek & Advies
 

Hester heeft met haar ervaring op het gebied van project management veel inbreng aan de achterkant van de organisatie. Onze organisatie groeit snel en met de ervaring op het gebied van procesmanagement is Hester een waardevolle aanvulling.

 

Meer over Hester