Dit is Manueel-Fysiocare

Het team van Manueel-Fysiocare in Nieuwegein bestaat uit experst met allen meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Wij helpen je vooruit met persoonlijke aandacht, meer tijd en meer kwaliteit tijdens onze behandelingen, sportlessen of revalidatie. Wij stellen onszelf graag aan je voor. 

Iedere fysiotherapeut/manueel therapeut heeft bij ons meer dan 10 jaar ervaring!

Manueel-Fysiocare, Nieuwegein, Clair van

Clair van Baal

Clair is praktijk-eigenaar, manueel therapeut MSc en enthousiaste ondernemer continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor zowel Manueel-Fysiocare als Arbo Fysiocare. 

Binnen de manuele therapie veel ervaring met nek-, kaak-, hoofdpijnklachten, duizeligheid.

Meer over Clair

Olaf van Kesteren

Olaf is een zeer ervaren master manueel therapeut met veel ervaring in de sport van jong tot oud. Olaf ziet veel mensen met nekklachten en lage rugklachten. Daarnaast is hij nauw betrokken bij MFC Sport. Dé plek voor iedereen die bewegen belangrijk vindt. 

Meer over Olaf

Anneleen Schinkel

Anneleen is een enorm betrokken fysiotherapeut met veel ervaring met stressgerelateerde klachten, psychosomatiek, en arbo fysiotherapie zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van werkplekonderzoeken of lichamelijke klachten gerelateerd aan werk. 

Meer over Anneleen

Daphne Bos

Daphne heeft veel ervaring met dry needling, klachten gerelateerd aan werk en sport en  met revalidatie van orthopedische klachten. Daarnaast is zij nauw betrokken bij ons revalidatieprogramma voor coronapatiënten. Een echte ondernemende en allround fysiotherapeut. 

Meer over Daphne

Ellen Andeweg

Ellen is een zeer ervaren master manueel therapeut en echte schouderspecialist. Naast schouderklachten ziet zij veel mensen met nek- en rugklachten. Ook Ellen is nauw betrokken bij ons revalidatieprogramma voor coronapatiënten. 

Meer over Ellen

Odette Antonia

Odette is een ervaren pilatesdocent die nauw samenwerkt met onze fysio- en manueel therapeuten. Met veel opleidingen voor pilates is Odette een echte expert in het geven van een les met verschillende niveaus zodat een les voor iedereen toegankelijk is. 

Meer over Odette

Manueel-Fysiocare 

       Locatie Stadscentrum:

       Zadelstede 3

       3431 JZ  Nieuwegein

       1e verdieping, kamers 1.17 & 1.18

     

       Locatie Rijnhuizen:

       Coltbaan 1-19

       3439 NG  Nieuwegein

       begane grond, kamer 7

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2020