top of page
Manueel-Fysiocare.jpg

Nieuwegein Gezond & Lekstroom Gezond

Iedereen een Vitaal en Gezond leven

 

Nieuwegein & Lekstroom Gezond is het deel van Manueel-Fysiocare waar preventie en zorg samenkomen. De mens centraal in waardevolle projecten om iedereen te kunnen voor zien van de beste begeleiding. Of het nu gaat om onze Gecombineerde Leefstijlinterventie, onze vitaliteitbegeleiding voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of onze trainingen voor (fiets)valpreventie; zelfredzaamheid en betere gezondheid voor alle mensen in onze samenleving is het uitgangspunt.

Gecombineerde Leefstijlinterventie
Cool 

Onze gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) begeleidt jou twee jaar. Twee jaar samenwerken aan jouw gezondheid met de beste adviezen en tips. Vergoeding komt uit het basispakket.

 

 

Meer weten? kijk op onze pagina voor de GLI. 

 

Nieuwegein Gezond, Lekstroom Gezond, Manueel-Fysiocare_edited_edited.jpg
Vitaliteitbegeleiding, Nieuwegein & Lekstroom Gezond.jpg

Vitaliteitbegeleiding

Mensen met een (licht) verstandelijke beperking hebben vaker een uitdaging met bewegen en hebben vaker algemeen lichamelijke klachten (ALK, vroeger SOLK). Wekelijkse vitaliteitbegeleiding helpt hen doelen gericht op dagelijks functioneren (thuis, werk, sport) te behouden en/of te behalen. Bekostiging komt uit de Wmo of Wlz.

Meer informatie over onze vitaliteitbegeleding vind je hier.

Valpreventie 

Fietsvalpreventie

Voorkomen van vallen is belangrijk. Een betere balans, spierkracht, uithoudingsvermogen en voorlichting helpen hierbij. Wij hebben programma's op maat.

 

 

Meer weten? Kijk op onze pagina voor meer over onze (fiets)valpreventie. 

 

Valpreventie, Nieuwegein & Lekstroom Gezond_edited.jpg
bottom of page