Fysiotherapie

Bij Manueel-Fysiocare werken ervaren fysiotherapeuten die breed zijn opgeleid en je op een efficiënte wijze kunnen helpen. Ondanks de brede opleiding heeft iedereen een eigen interessegebied om je nog beter te kunnen behandelen.

 

Fysiotherapie is erop gericht om klachten aan het bewegingsapparaat te verhelpen en vormt de basis voor iedere specialisatie. Enkele behandelvormen zijn: massagetechnieken, mobilisaties en oefentherapie.

 

Fysiotherapie kan in combinatie met sportfysiotherapie, arbofysiothe-rapiemanuele therapie, McKenzie en/of dry needling een effectieve manier zijn om klachten ook op langere termijn op te lossen en/of te voorkomen. Manuele therapie, De McKenzie Methode en dry needling zijn bewezen effectieve therapievormen waarbij klachten op korte termijn kunnen worden opgelost of in intensiteit kunnen afnemen. 

Bij Manueel-Fysiocare vind je altijd een combinatie van onze behandel-technieken. Dit zorgt voor een doeltreffende en efficiënte aanpak van jouw klachten.

Kijk voor meer informatie over fysiotherapie op de website van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Fysiotherapeut van Manueel-Fysiocare in Nieuwegein in actie.

Manueel-Fysiocare 

       Zadelstede 10

       3431 JZ  Nieuwegein

       4e verdieping, kamer 4.02

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

Logo De Pionier.png
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2020