Manueel-Fysiocare%2C%20Medical%20Pialtes

MFC  Sports

MFC Sports: Thé new way live sports. 

Ook toe aan ontspanning en kijk je al maanden uit naar live trainen, of volg je trainingen die steeds maar niet goed in beeld zijn? De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om een nieuwe manier van training te ontwikkelen en het is gelukt!​

Meld je aan en ontvang je eigen unieke code om de komende 2 weken GRATIS kennis te maken met onze high quality live show trainingen!

Alleen optimale beleving en de beste trainers kunnen zorgen dat trainen -ook op afstand- een fantastische manier van inspannen en ontspannen wordt.

Of het nu gaat om high intensity training, medical fitness, core stabilitytraining of intensieve stretching & balance training, wij hebben het antwoord voor je!

Onze beste en meest ervaren trainers Clair, Youssef & Olaf gaan je voorzien van de beste live show trainingen die er momenteel zijn. Wij hebben een studio ingericht samen met ervaren producers voor het beste beeld, licht en het beste geluid. 

Nu al aanmelden voor de GRATIS trials? 

Onze trialperiode gaat starten vanaf maandag 15 februari.

Info en beschikbaarheid

MFCSja.jpg

Bodycombat

High intensity training waarbij een mix van verschillende vechtsporten centraal staan. Verbrand makkelijk duizend calorieen, werk aan je power, conditie & core en blaas de nodige stoom af door het maximale te geven tijdens deze intensieve mma training van Les Mills. 

selectie%20foto's%20%20zorg%20op%20afsta

MFC Moves

Deze Total Body Workout is dé perfecte manier om de basis van je kracht, conditie en stabiliteit verder te verstevigen of uit te breiden. Door de verschillende niveaus die binnen de training worden aangeboden sluit perfect aan op bijv. revalidatietrajecten. 

Medical Pilates

Bij de trainingen Medical Pilates staan core stability training, stretching & ademhaling centraal. Door de juiste input te geven versterk je je core, verleng je verkorte spieren. Pilates bij MFC Sports is een mix van medische training icm klassieke pilatestraining en balance.

Sportmassage, stadscentrum Nieuwegein, M

Bodybalance

Bodybalance is een mix van diepe stretching, balanstraining, coretraining en ontspanning. Het is een mix van (power)yoga, pilates en tai chi. Het is dé perfecte manier om te ontspannen na een intensieve training of om de spanning van de dag kwijt te raken. Balance sluit aan op Bodycombat. 

Bodybalance.png
20210210_170212_edited_edited.jpg

Timetable

20210210_170329_edited.jpg
Still%20Clair%20Youssef%20Opnames%2031%2

Join our live shows!!

Sign up for the FREE trial period!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Manueel-Fysiocare 

       

 

 

Locatie Stadscentrum:

       Zadelstede 3

       3431 JZ  Nieuwegein

       1e verdieping, kamers 1.17 & 1.18

     

 Locatie Rijnhuizen:

       Coltbaan 1-19

       3439 NG  Nieuwegein

       begane grond, kamer 7

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

Aangesloten bij de Fysiotherapeut: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

©2020

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon