MFC Sports, Manueel-Fysiocare, Clair van

LivE

Experience

Commit

Act

Info en beschikbaarheid

MFC  Sports

The best way of live sports. 

Ook toe aan ontspanning en kijk je al maanden uit naar live trainen, of volg je trainingen die steeds maar niet goed in beeld zijn? Wij hebben voor jou de oplossing!

  • Doe mee met onze live shows in televisiekwaliteit.

  • Onbeperkt on demand trainen.

  • Samen gaan wij jouw doelen behalen: wordt fitter & gezonder!

  • Commit jezelf: start vandaag nog vanuit huis.

Alleen optimale beleving en de beste trainers kunnen zorgen dat trainen een fantastische manier van inspannen en ontspannen wordt.

Onze beste en meest ervaren trainers Clair, Youssef & Olaf gaan je voorzien van de beste live show trainingen die er momenteel zijn. Wij hebben een studio ingericht voor onze shows en straks is dit de grootste groepslesstudio van Nederland!

MFC Sports, Manueel-Fysiocare, Clair van

Time table

Live spors

Time Table MFC Sports.png
BOOK NOW
MFC Sports, Manueel-Fysiocare, Clair van

PRices live & onlinE

Kies jouw abonnement

1week

trial

€4,99

for a week

€11,95

per month

€9,95

per month

3months

6months

12months

€13,95

per month

Sign up!

Bedankt voor de inzending!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
20210217_212447.jpg

Join our live shows!!

MFCSja.jpg
Les Mills main logo Black.png

Bodycombat

High intensity training waarbij een mix van verschillende vechtsporten centraal staan. Verbrand makkelijk duizend calorieen, werk aan je power, conditie & core en blaas de nodige stoom af door het maximale te geven tijdens deze intensieve mma training van Les Mills. 

selectie%20foto's%20%20zorg%20op%20afsta

MFC MOves

Deze Total Body Workout is dé perfecte manier om de basis van je kracht, conditie en stabiliteit verder te verstevigen of uit te breiden. Door de verschillende niveaus die binnen de training worden aangeboden sluit perfect aan op bijv. revalidatietrajecten. 

pilates

Bij de trainingen Medical Pilates staan core stability training, stretching & ademhaling centraal. Door de juiste input te geven versterk je je core, verleng je verkorte spieren. Pilates bij MFC Sports is een mix van medische training icm klassieke pilatestraining en balance.

Sportmassage, stadscentrum Nieuwegein, M

Bodybalance

Bodybalance is een mix van diepe stretching, balanstraining, coretraining en ontspanning. Het is een mix van (power)yoga, pilates en tai chi. Het is dé perfecte manier om te ontspannen na een intensieve training of om de spanning van de dag kwijt te raken. Balance sluit aan op Bodycombat. 

Bodybalance.png
Les Mills main logo Black.png