Fysiotherapie en Psychosomatiek

Eigenlijk weet je het wel, een verkeerde beweging was niet de echte oorzaak van je stijve schouders of zere onderrug, het zeurde al een tijdje. Mogelijk heb je al verschillende vormen van fysiotherapie geprobeerd, maar niets lijkt te helpen...

 

Het is ook zo druk! Je wilt het graag goed doen. Op je werk wil je de beste werknemer zijn, thuis de meest liefdevolle partner en geduldige ouder, het zorgzame kind, de behulpzame buur, beste vriend(in) en ga zo maar door. Alle ballen hield je moeiteloos in de lucht….

 

Nou ja… moeiteloos?

 

Zo lijkt het misschien voor iedereen die jou bezig ziet. Maar ondertussen wordt het lontje steeds korter, kan je de energie steeds slechter opbrengen om op tijd je bed uit te komen, stel je een bezoekje aan die lieve buurvrouw toch weer uit. Het is te veel!

Te druk om ruimte te geven aan de signalen van je lijf? Sta even stil bij Manueel- Fysiocare en zet de eerste stap naar rust en ontspanning. Je bent het waard!


Bij Manueel Fysiocare kunnen we helpen om grenzen te leren voelen, deze te respecteren en er iets mee te doen. Het lichaam geeft veel signalen, respecteer ze, maak een afspraak bij Manueel Fysiocare.

Ons team heeft specialisten die getraind zijn in het signaleren van overbelasting van lichaam en geest. Soms is een reguliere behandeling fysiotherapie, manuele therapie, McKenzie en/of dry needling niet voldoende om van lichamelijke klachten af te komen. Spanning en/of stress spelen dan ook vaak een rol. Onze specialisten kunnen ook hierin begeleiden en sturen.