top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Thuis herstellen na een Corona-infectie doe je samen. Wij helpen! Ruimere vergoeding verzekering.


Een aantal maanden alweer hebben wij ons revalidatieprogramma up and running om mensen met een doorgemaakte corona-infectie te kunnen helpen in de eerste lijn. Dit betekent: het thuis revalideren en/of helpen bij herstel na een Corona-infectie.Er zijn nog verschillende uitdagingen: de verwijzende artsen zijn soms nog zoekende om een gericht advies te geven waar nu precies te herstellen. Hierdoor -en door lange wachttijden bij de long- of revalidatiearts- weet de groep mensen die te maken heeft gehad met een corona-infectie soms niet goed hoe en waar hulp te zoeken.


Manueel-Fysiocare heeft zijn fysiotherapeutische krachten gebundeld met de diëtiek van Sportkeuken en psychische begeleiding van Sandra van Essen. Wij hebben een ontzettend mooi programma dat voor iedereen op maat te maken is.


Is er 'alleen' behoefte aan fysiotherapeutische hulp of ergotherapeutische adviezen? Wij helpen je! Wij kunnen je helpen het verbeteren van het kracht- uithoudingsvermogen om dagelijkse activiteiten weer uit te kunnen voeren of sportactiviteiten op te kunnen pakken. Daarnaast is longrevalidatie en trainen van een goede en efficiënte ademhaling vaan aan de orde. Ook denken wij graag mee met aanpassingen in huis of op de werkplek. Onze ervaring met re-integratie richting werk is hierbij een zeer waardevolle aanvulling.


Wij geloven enorm in samenwerking tussen verschillende partijen. Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met Fysiowebwinkel.nl. Werk je bij ons aan je herstel? Ontvang dan bij hen 10% korting op test- en oefenmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan een saturatiemeter, een matje, gewichtjes, etc.


Wij zien het herstel van een corona-infectie als topsport, ongeacht op welk niveau je begint. Samen helpen wij je die topprestatie te leveren!


Het mooie is: wij kunnen je helpen in de praktijk, maar óók online! Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een tablet/computer met internet en iemand die een oogje in het zeil houdt als jij in de beginfase gaat oefenen (denk aan een partner, verzorgende of mantelzorger). Wij leggen jullie in alle rust uit hoe ons programma online werkt.


Deze week ook een mooi artikel in de media: Zorgverzekeraars overwegen een ruimere vergoeding, óók voor de mensen die niet in het ziekenhuis hebben gelegen.Meer informatie over ons programma? Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar!63 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page