top of page

Herstel en Revalidatie na corona

Thuis revalideren na een COVID-19 infectie,

ofwel een corona-infectie

Een corona-infectie kan ervoor zorgen dat je te maken krijgen met lichamelijke en/of geestelijke klachten, of je nou een ziekenhuis-opname heeft gehad of niet.  Snel starten met therapie is belangrijk. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op!


Ons revalidatieprogramma is uniek door de combinatie van verschillende specialismen, zoals fysiotherapie, oefentherapie, psychologie en diëtiek, zodat wij samen kunnen werken aan jouw herstel met een programma op maat. De eerste periode gewoon vanuit huis en op afstand.

Wij werken samen aan jouw topprestatie!

Wij combineren zorgspecialismen voor jouw complete herstel. Onze zeer ervaren fysiotherapeuten en manueel therapeuten werken samen met diëtisten en psychologen. Allemaal bekend met de uitdagingen die revalideren met zich meebrengen.

Herstel van lichaam en geest: een topprestatie

Samen met jou werken wij aan het herstel van lichamelijke en geestelijke klachten ten gevolge van de doorgemaakte infectie en de ziekenhuisopname. 

Thuis en online revalideren

In de eerste fase is bezoek aan de praktijk niet nodig als dat nog te belastend is. Wij hebben veel ervaring op het gebied van e-health en zorg op afstand. Met onze gepersonaliseerde programma's op maat kunnen wij perfecte zorg verlenen. 

Muldisciplinaire Revalidatie Eerstelijn
Rocky Mountains

Revalidatie is topsport

Binnen onze praktijk werken we vaak samen met (top)sporters. Daardoor weten wij als geen ander dat de weg naar herstel moeizaam kan zijn. Herstellen van het coronavirus kan intensief zijn en soms lang duren. Wij gebruiken onze ervaring in de topsport dan ook zeker bij de revalidatie.

Meer informatie over het coronavirus

Wat is COVID-19? 
Waar komt het vandaan?

Vector corona 2, set.png

Ziekenhuisverblijf en het coronavirus: heftige periode

Vector corona 2, set.png

Thuis revalideren: wij werken met jou samen!

Vector corona 2, set.png
bottom of page