top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Welke zorgverzekering kies jij voor 2022?


Heb jij al aan je zorgverzekering gedacht?


De maand december vliegt over het algemeen voorbij en voor je het weet is 2022 alweer een feit.

Een goed moment om tussen alle drukte door toch even stil te staan bij de keuze voor je zorgverzekering voor komend jaar.Het goede nieuws is alvast dat Manueel-Fysiocare wederom een contract heeft met alle zorgverzekeraars, met als enige uitzondering Just (label van CZ).

Een groot deel van de zorg die wij verlenen komt uit de aanvullende- of basisverzekering. Heb je bijvoorbeeld last van veelvuldig terugkerende klachten, loop je een groter risico op blessures of heb je een chronische aandoening? Dan is het wellicht verstandig om nog eens goed te kijken hoeveel behandelingen je van welke therapiesoort vergoed krijgt en zo te checken of je aanvullende verzekering nog wel bij je wensen en situatie past.


Voor de inwoners van Nieuwegein met een lager inkomen is er de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering bij VGZ af te sluiten, de VGZ Gemeentepolis. Voor meer informatie hierover kijk je op gezondverzekerd.nl


Als je een goede vergelijking zoekt kan je via bijvoorbeeld Ikvergelijkonline de meest passende verzekering vinden. Hieronder vind je nog een afbeelding vanuit het KNGF (beroepsvereniging voor fysiotherapeuten met een vergelijking van zorgverzekeraars).


Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.manueel-fysiocare.nl

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page