top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Sponsoring 2023-2024Naast de sponsoring van Vives Volleybal, is Manueel-Fysiocare nu ook de trotse nieuwe sponsor van Petanque Vereniging Nieuwegein.

Dank jullie, PVN, voor de hartelijke introductie in jullie prachtige vereniging!


Petanque Vereniging Nieuwegein is een gezellige vereniging voor jong en oud. Speel je het liefst recreatief of ga je graag de competitie aan? PVN biedt ontspanning, uitdaging en gezelligheid voor iedereen die graag de Jeu de Boules sport beoefent.


Als zorgprofessional onderkennen wij het belang van bewegen als geen ander. Het is ondertussen algemeen bekend dat je door regelmatig bewegen de kans vergroot om ook op latere leeftijd nog gezond en fit te zijn. Ook verkleint een actieve leefstijl de kans op aandoeningen zoals diabetes of dementie. Daarnaast zorgt een actieve leefstijl voor het vertraagd beloop van veel chronische aandoeningen.


Leden van een vereniging profiteren natuurlijk niet alleen van de voordelen van bewegen, maar ook van het gedeelde plezier dat je beleeft aan de sport/activiteit en het warme sociale contact onderling, zijn zeer waardevol. Diezelfde voordelen ziet ook Huub. Vast gezicht van PVN.


Wij zijn heel trots dat wij door het sponsoren van deze prachtige verenigingen Vives en PVN ons steentje ook komend seizoen bij kunnen dragen.
Heb jij blessures of andere lichamelijke klachten? Heb je interesse om te trainen in een professionele en veilige omgeving? Kom dan ook naar Manueel-Fysiocare en MFC Sports!


Alle leden van PVN en Vives ontvangen 15% korting op een sportabonnement.

Indien je fysiotherapie in je aanvullende pakket hebt, zijn de afspraken bij onze fysio- en manueel therapeuten verder kosteloos.

Heb je behoefte aan een goede sportmassage? Je ontvangt 10% korting op een massage als lid van de vereniging.


Voor meer informatie bezoek je onze websites via www.manueel-fysiocare.nl en www.mfcsports.nl24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page