top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Revalideren bij Manueel-Fysiocare


Samenwerken aan jouw vitaliteit en gezondheid is onze missie. Wij geloven erin dat we iedereen van de beste zorg op maat kunnen voorzien. Zo kun je bij Manueel-Fysiocare ook terecht voor revalidatie.


We stellen graag Natascha aan je voor.

Na een blessure met een operatie als gevolg, komt zij in een flink revalidatietraject terecht. Lees hieronder haar verhaal over hoe zij zich letterlijk door haar revalidatie bokst op weg naar een pijn- en klachtenvrij leven.


“Soms loopt het allemaal anders…


In 2020 heb ik tijdens het dansen mijn achillespees volledig afgescheurd. De nasleep van de operatie die volgde was niet mis. Maanden na de operatie ervaarde ik nog enorme pijn en mijn herstel ging maar niet vooruit. De arts gaf aan mij niet verder te kunnen helpen en de rest van mijn herstel zou bij de fysiotherapeut plaats moeten vinden.


Vanwege mijn positieve ervaringen bij Manueel-Fysiocare met mijn rug- en nekklachten, wilde ik daar ook graag mijn revalidatie voortzetten.


De behandelend fysiotherapeut had al snel door dat, hoe goed ik mijn best ook deed tijdens de revalidatie, er iets moest zijn wat mij die pijn gaf en alles belemmerde. Op haar advies is er een second opinion geweest.

De uitslag van de MRI was dat het inderdaad niet goed zat en er helaas een hersteloperatie nodig was.


Na deze operatie kon ik weer van voor af aan beginnen met mijn revalidatie. Lichamelijk en geestelijk is het heel pittig geweest, en soms nog steeds. Maar iedereen van Manueel-Fysiocare helpt mij heel goed in mijn revalidatieproces. Mede dankzij hen ga ik vooruit. Ik ben ze ook heel dankbaar voor hun eerlijkheid, deskundigheid, behulpzaamheid, steun en luisterend oor.“


Wij zijn als team hartstikke trots op deze harde werker. Natascha is altijd gemotiveerd met volle focus op haar herstel!


Ook samenwerken aan jouw herstel? Of wil je weten wat Manueel-Fysiocare voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!
Comentários


bottom of page