top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Pilates heeft een nieuwe docent: Clair is Back!!

De afgelopen maanden waren heftig. Door alle ontwikkelingen t.a.v. corona was ik blij dat zowel de live en online lessen doorgang konden vinden. 


Er is voor-, en achter de schermen enorm veel gebeurd. Veranderingen die jullie mee hebben kunnen maken of waar jullie niet direct iets van terug hebben kunnen zien. 

Dit maakt ook dat aandacht verdelen een grote kunst was en een mooie uitdaging. Gelukkig hebben we nu collega's die mij -een deel- van de regeltaken uit handen kunnen nemen. Dit geeft meer ruimte en rust voor mij.

Live lessen

Het belangrijkste is: wij mogen live les blijven geven! De regels voor afstand houden wij sinds de zomer aan. Tussen alle matjes is anderhalve meter ruimte. Om nèt wat minder drukte te ervaren laten wij maximaal 6 mensen toe per les, training of revalidatiegroep. 

Wij beschikken over voldoende hygiënemiddelen en volgen de adviezen van het RIVM op de voet. 

Online lessen

Als praktijkeigenaar ben ik samen met mijn collega's enorm druk geweest met het investeren in een stabiele basis en toekomst. Zorg & Sport op afstand, een gezonde leefstijl en multidisciplinaire behandeling indien nodig staan bij ons centraal. Vanuit hier gaan we met ons gemotiveerde team verder bouwen.

Deze investering heeft geresulteerd in mooie trajecten in de praktijk, maar óók voor realisatie van zorg op afstand. Samen met nog 2 andere fysiocollega's binnen de praktijk hebben wij een subsidie binnengehaald die ervoor zorgt dat zorg en sport op afstand een stapje dichterbij zullen gaan komen.

Jullie gaan dit ook merken: betere opname- en afspeelapparatuur, een stabiele verbinding en een beter betalingssysteem. Niet alles staat meteen als een huis, maar de eerste veranderingen kunnen jullie deze week al verwachten.

Nieuwe indeling lessen

De maandaglessen blijven zoals ze zijn. Er blijven 2 lessen waar live 6 mensen per les aan deel mogen nemen. 

De les van woensdag gaat een halfuur eerder van start en start met ingang van deze week om 19.25uur.

Ik wil graag inventariseren wie er wanneer concreet gaat deelnemen en in welke les. Zo weet ik of er nog plekken vrij zijn.Geef daarom nu vast aan wanneer je wil komen bij de live lessen (of doe dit tijdens een van de lessen van de week). 

Ik reserveer min of meer een vaste plek in de live les. Het zou enorm mooi zijn als je 24u van tevoren afmeld wanneer je niet in de gelegenheid bent te komen. Kom je langer dan 2 weken niet, dan vervalt je plek in de les. 

Met ingang van 1 november zullen we het reglement aanpassen. Bij nieuwe strippenkaarten zal ik jullie dan ook vragen deze te tekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tijdig afzeggen. Zo bouwen we verder aan een gedegen structuur. 


Rooster

- Maandag 19.25u -20.25u live & online

- Maandag 20.35u - 21.35u live & online

- Woensdag 19.25u - 20.35u live & online

Clair is back!!

Na een kleine 3 jaar te hebben lesgegeven heb ik afscheid genomen van Odette. Ik ben haar erg dankbaar voor de lessen die zij heeft verzorgd, maar het is tijd voor weer een nieuwe energie. Wie de lessen over zal nemen? Ik!

Voor degenen die mij nog niet kennen: ik -Clair- ben eigenaar van Manueel-Fysiocare en Ar


bo Fysiocare. Inmiddels ben ik zo'n 17 jaar bekend met pilates (afwisselend qua intensiteit geven en volgen). Ook ben ik alweer 15 jaar fysiotherapeut/manueel therapeut.

De afgelopen 7 jaar hebben mijn partner en ik veel tijd in het buitenland doorgebracht ivm de professionele sportcarrière van mijn man. Mede door corona heeft mijn man besloten het internationale sporten te stoppen. Onze 2 kinderen zijn beiden in Italië geboren (beiden met een keizersnede). Dit betekent ook voor mij: werk aan de winkel!

Weet dat jullie mij kunnen bereiken als er vragen zijn. Feedback en input worden enorm gewaardeerd. 

Ik heb er zin. Tot snel!


Comentarios


bottom of page