top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Waar wordt een behandeling bij ons volledig vergoed?


Manueel-Fysiocare Nieuwegein, vergoeding, zorgpolis 2019, restitutie polis, fysiotherapie, manuele therapie, Clair van Baal

Het is 1 december.

Dit betekent dat het tijd wordt mogelijk een nieuwe zorgverzekeraar of aanvullend pakket te kiezen.

Manueel-Fysiocare is trots op het feit dat wij hoge kwaliteit zorg kunnen bieden aan onze mensen zónder vast te zitten aan contracten van zorgverzekeraars.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat bij ons iedereen de tijd en aandacht krijgt die hij of zij verdient!

En ja, ook onze manier van werken wordt gewoon vergoed door de zorgverzekeraar, mits aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en/of manuele therapie.

Echter, onze manier van werken heeft tot gevolg dat niet uit alle soorten verzekeraars -en dan voornamelijk polissen- gekozen kan worden. Het liefst wordt een behandeling geheel door de zorgverzekeraar vergoed en dat is prima mogelijk.

Hieronder een aantal tips en twee vergelijkingssites waarop eenvoudig duidelijk wordt wat de hoogte van vergoeding is bij ongecontracteerde fysiotherapeutische zorg.

Let op het volgende: kies voor een RESTITUTIEPOLIS en kies het aantal gewenste behandelingen in het aanvullend pakket.

De vergelijkingssites Zorgwijzer en Independer geven eenvoudig de mogelijkheid details van polissen inhoudelijk te vergelijken.

Hierbij is ook te zien welk percentage (in veel gevallen 100%) vergoed wordt bij ongecontracteerde zorgverleners zoals wij.

Zorgwijzer

Voor meer inhoudelijke vragen over onze manier van werken kunt u eenvoudig bij ons terecht. Wij staan u graag te woord over onze werkwijze!

79 weergaven0 opmerkingen
bottom of page