top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Updates Pilates


Het zijn wat woelige weken de afgelopen periode: Odette met verlof, interne verhuizingen en het zoeken naar een oplossing voor beiden. Wij bieden jullie onze excuses aan voor deze onzekerheid en zijn ECHT HEEL ERG DANKBAAR voor jullie flexibiliteit.

Allereerst pilates deze week:

Zowel vanavond als woensdag

(15 en 17 oktober) is er

GEEN pilates.

Sharon heeft haar opleiding in Enschede vandaag en Anneleen lukt het aanstaande woensdag nog niet om les te geven.

Update vervanging tijdens verlofperiode Odette:

- Maandagen zullen worden blijven gegeven door Sharon (en incidenteel door Anneleen).

- We hebben een nieuwe docent voor de woensdagen: Tanja Opacak. Tanja kijkt volgende week, 24 oktober, nog een keer mee met Anneleen, daarna zal zij tijdens de resterende verlofperiode van Odette de lessen op de woensdagen overnemen.

Tanja is psychologe en heeft een enorme berg aan ervaring als het gaat om sport. Van pilates en jiujitsu tot sportief paaldansen. Ze heeft het allemaal gedaan. Door haar ervaring en haar enthousiasme voor sport zal zij zeker een fijne les voor jullie gaan verzorgen.

Update interne verhuizingsperikelen:

Zoals veel van jullie inmiddels weten is er een interne verhuizing gaande. Momenteel worden de lessen nog gegeven op de eerste verdieping -rechter vleu

gel-. De ruimte is echter nog maar beperk beschikbaar. We zijn achter de schermen druk bezig met het zoeken van een nieuwe locatie binnen het pand waar we lessen kunnen blijven geven. We zijn nog volop in onderhandeling met de Mitros. Wij houden jullie op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Nogmaals, dank voor jullie flexibiliteit!

En voor degenen met een strippenkaart: zet +1 op de kaart. Zo is ie langer geldig.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page