top of page

Daphne Bos

Ik ben Daphne Bos en sinds 2011 werkzaam als fysiotherapeut. In maart 2019 ben ik bij Manueel-Fysiocare begonnen als all-round fysiotherapeut. Ik heb mij gespecialiseerd in dry needling en heb veel ervaring in de (top)sport. 


Vanuit mijn affiniteit met sport heb ik naast de opleiding voor fysiotherapie ook de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond. Vandaar mijn grote affiniteit met sport/bewegen en kinderen.

COVID-19 revalidatie

Sinds begin 2020 hebben wij kennisgemaakt met het coronavirus. Vele mensen hebben deze infectie doorgemaakt of hebben er op dit moment mee te maken. Mijn interesse in revalidatie gaat al jaren terug. Toen begeleidde ik nog groepen COPD patiënten. Inmiddels volg ik alle cursussen die binnen mijn vakgebied te maken hebben met de revalidatie van coronapatiënten. Samen met andere disciplines uit de zorg hebben wij bij Manueel-Fysiocare een revalidatieprogramma ontwikkeld om mensen met een doorgemaakte infectie zo volledig mogelijk te kunnen begeleiden.


In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en bijscholingen gevolgd om up-to-date te blijven en mezelf te blijven ontwikkelen. Zo heb ik onder andere de opleiding dry needling en medical taping gevolgd maar ook verschillende cursussen met betrekking tot orthopedische aandoeningen en sportgerelateerde klachten. Dit is een continu proces waarvoor ik mij jaarlijks bijschool. 


Graag werk ik samen met de patiënt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Over mijzelf: ik ben moeder van 2 jonge kinderen, waar ik graag mee naar buiten ga.
Daarnaast ontspan ik door tennis, hardlopen en piano te spelen.

Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocare, Nieuwegein Gezond, Daphne Bos.jpg
bottom of page