top of page

Stoelmassage en bedrijfsmassage

Dagelijks een regelmatige onderbreking van werkzaamheden belangrijk voor het functioneren. Of werk nu veel lichamelijke arbeid vereist, veel herhalingen bevat of juist lichamelijke inactiviteit inhoudt (zoals werken achter een beeldscherm): rugklachten, schouderklachten of nekklachten kunnen snel ontstaan. 

Er bestaat een grote variatie in de lengte van pauzes. Naast micropauzes (minder dan een minuut) of korte pauzes (maximaal vijf minuten), zijn ook langere pauzes belangrijk waarin zowel lichaam als geest kunnen ontspannen.

Een stoelmassage past perfect een wat langere pauze. Het is de perfecte manier om letterlijk afstand te nemen van werkzaamheden. De massage geeft een enorme boost aan het energielevel voor zowel lichaam als geest.  

 

Stoelmassage draagt op een uitstekende manier bij aan gezonder en duurzaam ondernemen en werken.

Gevolg: een betere belastbaarheid en minder uitval. 

Voor zowel bedrijven als ondernemers is dit dé perfecte manier om RSI, lage rugpijn en hoofdpijn te voorkomen. Wij komen graag op de werkplek langs!

Een stoelmassage is voor iedereen. Voor particulieren en zelfstandig ondernemers hanteren wij onderstaand tarief.*

Tarief voor particulieren en zelfstandig ondernemers

  • Voor een stoelmassage van 25 minuten betaalt u € 26,86 exl. BTW.

*Heeft u als werkgever interesse in het aanbieden van professionele stoelmassages door een ervaren fysiotherapeut? Wanneer u als organisatie aan een aantal voorwaarden voldoet zijn er fiscale mogelijkheden. Wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken en maken graag een offerte op maat.

bottom of page