Manueel-Fysiocare 

       Zadelstede 10

       3431 JZ  Nieuwegein

       4e verdieping, kamer 4.02

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

Logo De Pionier.png
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2019

Sharon start met Masteropleiding Musculoskelataal

13/02/2017

Leuke nieuwe ontwikkelingen!

 

Vorige week maandag, 6 februari, is Sharon gestart met haar masteropleiding in Enschede! Zij gaat de komende drie jaar hard studeren om de titel MSc Musculosketaal te behalen.

 

De masteropleiding Musculoskeletaal (MMS) is een combinatie van manuele therapie en sportfysiotherapie. “Deze combinatie spreekt mij het meeste aan, omdat beide specialismen mijn interesse hebben. Ook zien we in ons vak dat deze specialisaties steeds meer naar elkaar toe groeien en veel raakvlakken hebben.”

 

De specialisatie manuele therapie gaat dieper in op het behandelen van klachten van de gewrichten, startend vanuit de rug. Door het aanleren van verschillende behandeltechnieken leer je aangedane gewrichten los te maken door middel van mobilisaties of manipulaties.

 

De specialisatie sportfysiotherapie is gericht op de diverse aspecten van training en revalidatie binnen alle lagen van sport. Snelle behandeling bij blessures, podotherapie, trainingsfysiologie en trainingsopbouw zijn enkele voorbeelden.

 

De opleiding MMS combineert deze specialisaties en leert fysiotherapeuten op academisch niveau het toepassen van deze kennis.

 

trainingsopbouw zijn enkele voorbeelden.

De opleiding MMS combineert deze specialisaties en leert fysiotherapeuten op academisch niveau het toepassen van deze kennis.

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Goede fysiotherapeutische zorg altijd dichtbij

24/12/2019

1/7
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief