top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Welkom Linda!


Welkom Linda! Onze nieuwe collega Linda van Spengen-Doodhagen is bij ons een nieuwe uitdaging aangegaan. Ze is al even aan het werk bij Manueel-Fysiocare, maar écht in de schijnwerpers!


Na jaren met veel plezier elders gewerkt te hebben als allround manueel therapeut was het voor Linda tijd om te onderzoeken of een nieuwe werkplek en andere aspecten aan het vak ook interessant zijn.


Aan de bank staan en mensen helpen met schouderklachten, rugklachten, nekklachten of knie-, heupklachten zijn voor Linda als manueel therapeut een mooie uitdaging. De combinatie met Dry Needling is enorm waardevol. Een andere fijne combinatie waar Linda net als de andere collega's groot voorstander van is, is het combineren van disciplines. Denk aan manuele therapie in combinatie fysiotherapie in de oefenzaal door een van de andere collega's, bijvoorbeeld bij Covid revalidatie.


Het verbreden van de horizon past perfect bij Linda. Als behandelaar ben je ook vaak een coach tijdens de trajecten die je met mensen doorloopt. Dit betekent dat het vervullen van haar taken bij Arbo Fysiocare als verzuimcoach zeker een succes zullen gaan zijn.


Welkom Linda!

Wil jij een afspraak maken bij Linda of een van onze andere professionals? Maak dan een afspraak!

Comments


bottom of page