top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Week van de Motoriek


Deze week was 'De week van de motoriek'.


Romy volgde de training 'Begeleiding van senioren in sport & beweegactiviteiten' georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen. Ook volgde ze een training 'Valpreventie voor ouderen'.Of het nu gaat om fysiotherapie, revalidatie, sport of vitaliteitsbegeleiding; gaan bewegen en blijven bewegen zorgt voor betere vitaliteit en gezondheid. Bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl met minder kans op (chronische) ziekte. Dit geldt voor íedereen. Daarnaast zorgt bewegen voor een meer sneller herstel na operaties.


De afgelopen jaren hebben wij mooie projecten opgezet om bewegen en blijven bewegen in de breedste zin van het woord van vaste waarde te laten zijn in onze organisaties. Bij ons heeft iedereen heeft toegang tot bewegen op veilige manier.


Met onze inzet heet Mieke middels Zorg op Afstand na een heupoperatie thuis kunnen revalideren. Elmar traint wekelijks bij ons via MFC Sports aan een optimale conditie en belastbaarheid. Luc kwam dit weekend samen met zijn zus op zijn prachtige nieuwe duofiets naar de praktijk voor fysiotherapie.


Starten met bewegen kan op ieder moment. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak!Comments


bottom of page