top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Samenwerken aan een gezonde en vitale leefstijl: Nieuwegein & Lekstroom Gezond

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) van Manueel-Fysiocare.


We weten het allemaal: het leven draait om balans en genieten. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer besluit je versterking of hulp te zoeken om de balans (terug) te vinden? En waar zoek je dan naar? Bij Manueel-Fysiocare en MFC Sports helpen we je op verschillende manieren. Nieuwegein & Lekstroom Gezond is ons GLI programma. Samen werken we op een goed onderbouwde én prettige manier aan een gezonde en vitale leefstijl welke bij jou past.


Gedrag veranderen is het moeilijkste wat er is. Zeker als je de noodzaak om te veranderen voelt. Misschien herstel je van corona, wil je voorkomen met diabetes type II te moeten gaan spuiten met insuline, of wil je (een verhoging van je dosis) medicatie voor bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of COPD voorkomen. Een goede balans in je eet- & leefpatroon kan verergering van chronische ziekten voorkomen, dan wel doen verdwijnen.

Wat kan een gezonde leefstijl doen voor bijvoorbeeld diabetes?

Er is steeds meer bewijs dat een gevarieerde en gezonde leefstijl met voldoende beweging en een gezond gewicht de gevoeligheid voor insuline in je cellen verbetert. Daarnaast verlaagt het je bloeddruk en worden de waardes van je cholesterol beter.


Duidelijke verwachtingen scheppen, handvaten bieden waar jij iets mee kan, samen zorgen dat jouw motivatie optimaal blijft en weten dat werken aan- en volhouden van een gebalanceerde leefstijl niet altijd makkelijk is: ons team gaat samen met jou de uitdaging aan!


Check voor meer informatie over ons programma, vergoedingen en korting op sportmogelijkheden de pagina van Nieuwegein en Lekstroom Gezond.

Schrijf je nu in voor de groep van 23 juni.



3 weergaven0 opmerkingen

Bình luận


bottom of page