top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Nieuwe sponsor: Vives IJsselstein


Manueel-Fysiocare en MFC Sports zijn sinds begin oktober trotse nieuwe sponsor van VIVES Vollebal, heren 1.


Clair van Baal, eigenaar van paramedisch centrum Manueel-Fysiocare en sportstudio MFC Sports: ¨De mens, sport en werken aan een gezonde leefstijl staan binnen onze organisaties centraal. Uiteraard ben ik enorm trots dat wij Vives kunnen ondersteunen. Het is een prachtige en warme club. Voor Sjoerd Hoogendoorn, mijn man én speler Vives Heren 1, stond het vast dat hij na zijn topsportcarrière zou gaan volleyballen bij Vives. Voor extra krachttraining en fysiotherapie kan ie perfect terecht bij ons. Lekker dichtbij ook, want wij wonen zelf in Nieuwegein.¨


Heb jij blessures, andere lichamelijke klachten of wil je trainen in een professionele en veilige omgeving? Kom dan ook naar Manueel-Fysiocare en MFC Sports!
Alle leden van Vives ontvangen 15% korting op een sport abonnement. Heb je fysiotherapie in je aanvullende pakket? Dan zijn afspraken bij onze fysio- en manueel therapeuten verder kosteloos! Liever behoefte aan een goede sportmassage? Je ontvangt 10% korting op een massage als lid van de vereniging.


Meer informatie over onze mogelijkheden? Ga dan naar de site van Manueel-Fysiocare en MFC Sports.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page