top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

MFC Sports is onderdeel van de FitBox
Manueel-Fysiocare en de bijbehorende labels MFC Sports en Arbo Fysiocare zijn ervan overtuigd dat de mens als geheel centraal staat. Daar waar wij goed kunnen ondersteunen wanneer er daadwerkelijk iets met je is, willen wij júist inzetten op het voorkomen van klachten.


Aangezien wij missie hebben iedereen de mogelijkheid te willen bieden van onze begeleiding of zorg gebruik te kunnen laten maken is zorg en sport op afstand inmiddels van vaste waarde binnen onze organisatie. Of je nu fysiek bij ons op locatie bent of begeleiding nodig hebt op afstand. Wij helpen je laagdrempelig en met de beste beleving.


Uiteraard waren wij daarom enthousiast om onderdeel te zijn van de FitBox die Stefan van Rooijen van Fit4Life samen met Boerschappen ontwikkelde. Een maand lang de beste begeleiding:


- eerlijke en gezonde voeding voorzien van heerlijke recepten, aan huis bezorgd van Boerschappen;

- de app Fit4Life die voorziet in een complete en meetbare manier van werken aan een gezonde leefstijl;

- en uiteraard online 24/7 toegang tot ons platform van MFC Sports waarbij middels de beste beleving live en on demand verschillende trainingen kunnen worden gevolgd. Trainingen die je overal kan doen als je maar internet hebt. Extra core training als aanvulling op je bestaande trainingsroutine of volg een volledige high intensity workout.


Heb jij al een abonnement op MFC Sports of wil je meer informatie over ons sportieve label waar fysiek trainen en online lessen van de beste kwaliteit centraal staan? Kijk op MFC Sports voor meer info!


Meer info over de FitBox en Boerschappen vind je hier.

Meer informatie over Fit4Life en Stefan van Rooijen vind je hier.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page