top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Manueel-Fysiocare locatie Batau opent haar deuren!

Wij zijn enorm trots kunnen delen dat wij onze derde locatie hebben geopend. Zorg in de wijk is voor ons heel belangrijk. Met de opening van locatie Batau vind je de beste zorg voor jou nu ook in deze wijk!

Dit jaar bestaat Manueel-Fysiocare acht jaar. De eerste vijf jaar hadden wij onze locatie in het stadscentrum van Nieuwegein. Met deze locatie verhuisden wij eerder dit jaar naar de Hagestede. Drie jaar geleden volgde onze locatie in de groeiwijk Rijnhuizen. Met de opening van locatie Batau hebben we een prachtige locatie middenin de wijk aan de Citadeldrift.


Het pand aan de Citadeldrift heeft altijd dienst gedaan als fysiotherapiepraktijk. Gepensioneerd collega Han Abelsma heeft er jaren een praktijk gehad. Inmiddels hebben wij ons het pand eigen gemaakt. De komende periode zullen we meer doen aan de zichtbaarheid van buitenaf.


De praktijk heeft twee spreekkamers en kantoor. Echte kantoorruimte missen na de verhuizing van locatie Stadscentrum immers aan de Hagestede. Parkeren is voor locatie Batau gratis en op steenworp afstand van de praktijk. De tram stopt op 3 minuten lopen en de bus op 2 minuten.Parkeren doe je het meest eenvoudig op de parkeerplaats aan de Barnsteendrift.Wil jij ook samenwerken aan de beste zorg voor jou? Maak dan een afspraak op een van onze locaties!


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page