top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Kom jij ons innovatieve team versterken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's, want onze innovatieve en veelzijdige organisaties groeien.


Ons paramedisch centrum Manueel-Fysiocare, sportstudio MFC Sports en dienstverlenende organisatie Arbo Fysiocare met als standplaats Nieuwegein zet de mens centraal. Bij ons gaan zorg op maat en persoonlijke aandacht hand in hand, is preventieve zorg van vaste waarde, werken wij aan herstel.


Bij ons worden monodisciplinaire trajecten afgewisseld met multidisciplinaire revalidatie vanuit de reguliere zorg alsmede vraagstukken vanuit arbeid & gezondheid. Denk bij dit laaste aan re-integratietrajecten, werkplekanalyses, geven van trainingen aan medewerkers/leidinggevenden, etc.


Wij zien veel mensen vanuit de regio, maar hebben daarnaast -zeker vanuit Arbo Fysiocare- opdrachten door het hele land.


Wij zoeken een nieuwe collega fysiotherapeut met affiniteit voor sport en arbeidsrevalidatie. Uren in overleg, waarbij een zaterdag en avond tot de vereisten horen. Wij bieden je goede voorwaarden en een prachtige organisatie om voor te werken.


Ben jij een nieuwsgierige, vakbekwame collega en op zoek naar een praktijk waarbij de mens en innovatief denken centraal staan? Neem dan contact met ons op!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page