top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Bereikbaarheid Locatie Stadscentrum, Hagestede

Onze nieuwe locatie Stadscentrum aan de Hagestede is een feit. Uiteraard moeten er nog wat kleine dingen gebeuren, maar we zijn enorm blij met onze nieuwe plek.


De verhuizing van de bewoners van het rode pand aan de Zadelstede was direct het startsein om een aantal zaken af te sluiten wat betreft stadsverwarming en leidingwerk. Dit is weer een voorwaarde om het pand aan de Luifelstede en Zadelstede te kunnen slopen en nieuwe panden te kunnen gaan bouwen.


Wij merken hier direct een en ander van. Zo werkt men aan het waternet net naast de voordeur van de Hagestede en is de toegangsweg naar de AC Verhoefweg voor auto's vanaf de Borgstede tijdelijk afgesloten.


Wél is er genoeg parkeerplek rondom de Hagestede en zijn wij met de auto 'gewoon' bereikbaar via de toegangsweg vanaf de Zuidstedeweg.Gratis parkeren kan overigens ook eenvoudig op de Karosdrift. In drie minuten loop je vanaf de Karosdrift over de loopbrug naar de Hagestede.Fietsers kunnen via City bij de tramovergang en de Ruiterstede via het fietspad Hagestede 'gewoon' de praktijk bereiken alhoewel je mogelijk wel via de stoep wordt geleid.
Er verandert continu het een en ander omdat de grond bouwrijp wordt gemaakt voor nieuwbouw. Parkeren blijft echter gewoon mogelijk en we zullen altijd bereikbaar blijven.


Meer info over het nieuwe stadscentrum vind je trouwens op City-Nieuwegein.


Wil je meer informatie over onze bereikbaarheid of wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page