top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Clair is weer in Nederland en Manueel-Fysiocare gaat verhuizen! -naar de 'buren'-


Voor degenen die de mensen achter Manueel-Fysiocare een beetje kennen is het inmiddels gesneden koek: Clair is er dan weer wel en dan weer niet.

Na wederom een sportseizoen in Bergamo, Italië, te hebben verbleven is Clair vanaf vandaag weer in Nederland.

"Het was weer een enerverend jaar. Wij verbleven in Bergamo in verband met het werk van mijn partner. Hij speelt volleybal op professioneel niveau. De sport heeft ons de afgelopen jaren al veel mooie ervaringen opgeleverd.

Het afgelopen jaar heeft een mooie en intensieve samenwerking opgeleverd waar ik erg trots op ben. Inmiddels is het team van Manueel-Fysiocare uitgebreid naar drie. Anneleen en Sharon hebben de praktijk draaiende gehouden. De weken dat ik in Italië was werkte ik op afstand.

Samen met onze dochter heb ik maandelijks op en neer gereisd naar Nederland om te kunnen werken en familie en vrienden te bezoeken.

En ik heb een nieuwtje! Naast onze eigen verhuizing vindt op korte termijn nog een andere verhuizing plaats: Manueel-Fysiocare gaat namelijk verhuizen naar de Zadelstede!! Het grote rode pand vijftig meter links wordt onze nieuwe thuisbasis. Zeer binnenkort volgt er meer informatie over deze verhuizing.

Ik heb zin om weer aan de slag te gaan!"

Vanaf 7 mei zal Clair weer starten met werken in de praktijk. Ook zal zij vanaf dat moment de lessen pilates (in ieder geval voor de zomerperiode) overnemen van Sharon.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page