top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Sharon gaat voor kampioenschap waterpolo!


Vorige week stond onze collega Sharon met haar team, Dames 1 van Aquarijn Waterpolo, in de krant!

Dat Sharon veel affiniteit heeft met sport is wel duidelijk. Naast haar masteropleiding Musculoskelataal (een combi van sportfysiotherapie en manuele therapie) geeft zij bij Manueel-Fysiocare met veel succes Medical Pilates en voor de Beginnerscursus Atverni is zij met enige regelmaat aanwezig op de atletiekbaan om beginnende lopers van informatie te voorzien.

Echter, Sharon is zelf ook al vele jaren zeer actief in het waterpolo. Nog twee wedstrijden winnen en ze zijn kampioen met haar team!

Sharon over de wedstrijd van afgelopen weekend: "Afgelopen weekend was het een zeer spannende wedstrijd. Het stond richting het eind van de wedstrijd gelijk, maar in het slot van de wedstrijd werd door ons (Aquarijn red.) alsnog het winnende doelpunt gescoord! Er zijn nog twee belangrijke wedstrijden te gaan om het kampioenschap binnen te halen."

Heel veel succes de komende twee wedstrijden en op naar het kampioenschap!

Het krantenartkel is te vinden in de Molenkruier van 4 april 2018 en op de Facebookpagina van Aquarijn Waterpolo.

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page