top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Welke zorgverzekering in 2018?


Zoals ieder jaar is het de moeite waard te overwegen of overstappen naar een andere zorgverzekering loont. Zeker als de werkwijze van Manueel-Fysiocare goed bevalt: omdat wij er bewust voor hebben gekozen geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars hebben wij meer tijd en aandacht voor de patiënt

.

Dit betekent echter niet dat er bij ons niets wordt vergoed! De betaalde factuur is eenvoudig in te sturen naar uw verzekeraar en daarvan krijgt u, afhankelijk of u aanvullend bent verzekerd, alles tot bijna alles vergoed.

Wij merken dat er steeds meer vraag is welke zorgverzekeraars 100% van de factuur vergoeden bij Manueel-Fysiocare.

De website van Independer voorziet in veel informatie. Er wordt hard gewerkt aan een overzicht waarbij de hoogte van vergoeding wordt aangegeven voor ongecontracteerde praktijken.

De link naar het overzicht over 2018 is hier te vinden voor zowel de basis als aanvullende verzekeringen.

Zoals gezegd, nog niet alle verzekeraars (en dan met name de aanvullende pakketten) zijn ingevuld, maar de komende weken zal dit steeds meer vorm krijgen.

Het ziet er naar uit dat de volgende verzekeraars 100% van het bedrag uitkeren als het gaat om fysiotherapie uit de aanvullende verzekering*:

- De Amersfoortse

- Dellta Lloyd

- Ditzo

- Kiemer

- Ohra

- ONVZ

- PNO

- UMC

- VvAA

De volgende verzekeraars hebben bepaalde polissen die 100% van het bedrag uitkeren als het gaat om fysiotherapie uit de aanvullende verzekering*:

- IAK

- IZZ

- Stad Holland

* Deze gegevens zijn overgenomen op 5 december 2017. Vooralsnog is dit geen harde garantie. Check altijd bij de desbetreffende verzekeraar.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page