top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Sportieve samenwerking hardloopgroepen Atverni


Een nieuwe sportieve samenwerking met de loopgroepen van Atverni! Atverni staat voor Atletiekvereniging Nieuwegein en is al jaren een begrip als het gaat om opleiden van jong en oud binnen de verschillende disciplines en niveaus van het atletiek in Nieuwegein.

Manueel-Fysiocare gaat intensief samenwerken met de loopgroepen van Atverni om zo bij (beginnende) lopers blessures voor te zijn, of zo snel als mogelijk te verhelpen mochten ze zich toch voordoen. Hardlopen is immers een sport die door veel recreanten wordt beoefend. Toch is hardlopen geen vanzelfsprekendheid. Er komt aardig wat techniek bij kijken om klachtenvrij en 'efficiënt' (hard) te kunnen lopen.

Twee weken geleden startte de eerste groep van 2017 van ruim 40 deelnemers en vorige week heeft Sharon voor deze groep in het clubhuis van Atverni een zeer interessante presentatie gehouden waarbij ze inging op blessurepreventie, trainingsleer, looptechnieken en soorten schoeisel. Zo geven we al bij de start van de cursus informatie mee om de efficiëntie van hardlopen onder de knie te krijgen.

Manueel-Fysiocare blijft de lopers volgen. Wanneer er onverhoopt toch klachten optreden of er vragen zijn, zijn de deelnemers bij ons van harte welkom! Ook zullen wij halverwege de cursus nogmaals bij Atverni aanwezig zijn om op de baan naar de looptechnieken te kijken. Ook dan kan iedereen met vragen of klachten bij ons terecht.

In oktober start een nieuwe cursus: een zeer leuke en laagdrempelige manier om de beginselen van hardlopen onder de knie te krijgen. Schrijf je daarom nu vast in op www.atverni.nl en wie weet zien wij je op de baan!


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page