top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Nieuwe collega en betere bereikbaarheid bij Manueel-Fysiocare


Er zijn nieuwe ontwikkelingen bij Manueel-Fysiocare!

Versterking van ons team! De komende maanden zal Sharon Damen de in de praktijk waarnemen in verband met de zwangerschap van Clair. Zij zal ook alle pilateslessen overnemen. Sharon is gecertificeerd fysiotherapeut en gediplomeerd dry needling therapeut en heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd in de (top)sport. Zelf is zij actief in het waterpolo, wat zij tot voor kort op topsportniveau uitoefende. Naast het werk voor Manueel-Fysiocare is Sharon ook actief als vaste waarnemer bij de KNVB in Zeist en begeleid zij in de zomer diverse nationale (jeugd)teams van oa. basketbal en honkbal. Graag stelt Sharon zich aan u voor.

Vanaf nu is Manueel-Fysiocare nog eenvoudiger te bereiken via een nieuw mobiel nummer! Het vaste nummer staat hier standaard naar doorgeschakeld, maar nu is het ook mogelijk om naast de mail ook via de app een afspraak te maken of een vraag te stellen. Neem gerust contact met ons op en zet het nieuwe nummer in uw telefoon: 06 - 40 84 32 04.


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page