top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Vrijdag 25 nov 10.15 uur gratis proefles yoga bij Manueel-Fysiocare!


Op zoek naar een moment voor jezelf? Je wilt wat rust en ontspanning ervaren maar ook lichamelijk bezig zijn? Al gedacht aan yoga (desgewenst gecombineerd met YIN yoga houdingen)? Antoinette Lazova is een zeer ervaren yogadocent en zal op vrijdag 25 november een proefles yoga organiseren bij Manueel-Fysiocare.

De proefles is gratis en start om 10.15 uur. Meld je daarom nu aan via de website of via Facebook voor de les vol zit!!

Antoinette licht toe: als cursist sta je centraal, iedereen kan werken op eigen niveau, daarbij krijg je veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de lessen geef ik verschillende opties aan, waar meerdere mogelijkheden zijn. Wil je hard werken dan kan dat en als je het rustig aan wilt doen, dan is dat net zo prima. Ik vind het belangrijk dat je je welkom voelt en datgene doet waar je je goed bij voelt, op een veilige manier. Ieder lichaam is anders, alleen al door hoe een skelet in elkaar zit, hier houd ik rekening mee. Met respect voor ieders mogelijkheden streef ik er naar dat je kunt bouwen aan dat wat voor jou belangrijk is.

Het is aan te raden om sport- of ruimzittende kleding aan te doen en een dekentje mee te nemen.

Bij voldoende interesse zal Antoinette gaan starten met een vaste les op de vrijdagochtend om 10.15u, aansluitend op de les pilates.

Kosten voor een strippenkaart zijn €110,- voor 10 lessen van 70 minuten. De kaart is 12 weken geldig. Wanneer er vijf inschrijvingen zijn zullen de lessen van start gaan. Schrijf je dus snel in!

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page