top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Manueel-Fysiocare werkt samen met Fit20 Nieuwegein


​Sinds kort heeft Manueel-Fysiocare korte lijntjes met Fit20 Nieuwegein. Is sporten in een drukke omgeving niets voor jou, maar wil je toch werken aan je basisconditie? Vind je persoonlijke aandacht en een intensieve begeleiding belangrijk? Dan is Fit20 Nieuwegein een goede aanvulling op je wekelijkse bewegingsschema.

De maximale krachttraining in slow motion van 20 minuten per week en één op één deskundige begeleiding is de perfecte uitkomst voor diegenen die graag willen bewegen, maar hier weinig tijd en energie voor hebben, of zich niet aangetrokken voelen tot een sportschool waar professionele begeleiding vaak ver te zoeken is.

Door de nauwe contacten met Manueel-Fysiocare kunnen blijvende lichamelijke klachten tijdens sport, op het werk en thuis snel en efficiënt worden verholpen.

Is deze manier van bewegen iets voor jou? Kijk dan op de website van Fit20 Nieuwegein (fit20.nl/nl/studios/fit20-nieuwegein)

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page