top of page
  • Foto van schrijverClair van Baal

Herfst, extra redenen om te bewegen


Het is herfst! Door de veranderende weersomstandigheden is het een zware tijd voor je lijf (en hoofd). Doordat het snel kouder wordt, het buiten vochtiger is, de dagen korter worden en er dus minder licht is, is het belangrijk te blijven bewegen en veel buiten te zijn.

Door te bewegen ontstaan endorfines die een herfstdipje tegen gaan en het houdt het lijf soepel tijdens deze overgang van warm naar koud weer. Daarnaast heeft genoeg buiten zijn een goede invloed op de aanmaak van vitamine D.

Als het lijf toch tegen blijft stribbelen en meer advies gewenst is, maak dan een afspraak bij Manueel-Fysiocare of kom pilates volgen voor extra beweging!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page