top of page

Nieuws

19 november 2016

Het is herfst! Door de veranderende weersomstandigheden is het een zware tijd voor je lijf (en hoofd). Doordat het snel kouder wordt, het buiten vochtiger is, de dagen korter worden en er dus minder licht is, is het belangrijk te blijven bewegen en veel buiten te zijn. 

Door te bewegen ontstaan endorfines die een herfstdipje tegen gaan en het houdt het lijf soepel tijdens deze overgang van warm naar koud weer. Daarnaast heeft genoeg buiten zijn een goede invloed op de aanmaak van vitamine D. 

Als het lijf toch tegen blijft stribbelen en meer advies gewenst is, maak dan een afspraak bij Manueel-Fysiocare of kom pilates volgen voor extra beweging!

 

 

4 januari 2016

 

De allerbeste wensen voor 2016! Een nieuwe week van een nieuw jaar geeft ook Manueel-Fysiocare nieuwe kansen.

 

Met ingang van 1 januari 2016 zijn er bij Manueel-Fysiocare een nieuwe zittingstijd en tarief.

 

Nieuwe zittingstijd en tarief:

- korte zitting: 30 minuten, € 30,-

 

Wanneer u een restitutiepolis bij uw zorgverzekering heeft krijgt u bij een zittingstijd van 30 minuten, afhankelijk van uw pakket, tussen de € 19,- en het gehele bedrag vergoed. Voor meer informatie over de hoogte van uw vergoeding kunt u direct contact opnemen met mij of uw zorgverzekeraar.

 

Ook in het nieuwe jaar bent u van harte welkom bij Manueel-Fysiocare!

 

 

1 oktober 2015

 

Vanaf 7 oktober 2015 zullen wekelijks niet één, maar twee lessen pilates gegeven worden op de woensdagavond. De eerste les start om 19.30 uur en de tweede les start om 20.45 uur. Beide lessen duren één uur. 

 

Kijk voor meer informatie op de pagina van pilates op deze website of neem direct contact op voor inschrijven van een proefles. U bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

24 september 2015

 

Manueel-Fysiocare is verheugd te melden dat zij met ingang van 25 september 2015 de wekelijkse landtraining zal gaan verzorgen van de synchroonzwemsters van Aquarijn.

 

Naast techniek, zullen stabiliteit, coördinatie, lenigheid en kracht belangrijke onderdelen zijn van de trainingen. Samen hopen wij op een fit, gezond en succesvol zwemjaar voor de meiden van Aquarijn!

 

De komende periode zullen er ook workshops/trainingen voor trainers en ouders ontwikkeld worden. Houdt u daarom deze website, Facebookpagina of nieuwsbrieven van Aquarijn in de gaten voor meer informatie!

Anker 1
Anker 2
bottom of page