Manueel-Fysiocare 

       Zadelstede 10

       3431 JZ  Nieuwegein

       4e verdieping, kamer 4.02

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

Logo De Pionier.png
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2019

Fysiomassage sport, ontspanning

Door de opgedane ervaring met verschillende massagetechnieken; van klassieke-, tot triggerpointmassage, bent u bij onze therapeuten aan het juiste adres voor een professionele behandeling.

Fysio sportmassage

Bij sportmassage ligt de nadruk op het herstellen en ontspannen van de spieren na, tussen of juist voor een training. Tijdens een sportmassage, wordt het overtollige vocht in de spieren afgevoerd, ontspannen verkrampte spieren en worden afvalstoffen afgevoerd. Op deze manier bent u beter opgewassen tegen mogelijke blessures.

Het maakt niet uit op welk niveau u sport: op een rustig niveau als aanvulling op een gezonde levensstijl in het dagelijks leven, als enthousiaste recreant of als professional. Goed onderhoud van de spieren is voor iedereen belangrijk.

De optimalisering van stofwisseling in uw spieren kan ook juist een goede voorbereiding zijn op een sportprestatie, bijvoorbeeld voor een wedstrijd. 

Naast lichamelijke ontspanning zorgt sportmassage ook geestelijke ontspan-ning. Ook hierdoor herstelt u beter en sneller.

Fysio ontspanningsmassage

Door werk of spanning in het dagelijks leven kunnen uw spieren stijf of verkrampt aanvoelen. Het doel van een ontspanningsmassage is letterlijk het ontspannen van lijf en geest.  De massagetechnieken die worden toegepast zijn rustig en niet pijnlijk, waardoor u zich een stuk meer ontspannen zult voelen.

Spanning en/of stress zorgen ongemerkt voor ophoping van afvalstoffen in de spieren. Door middel van een ontspanningsmassage voorkomt u dat deze ophopingen zich ontwikkelen tot daadwerkelijke klachten.  

Tarieven

  • Voor een sport- of ontspanningsmassage van 25 minuten

       betaalt u € 32,50.

  • Voor een sport- of ontspanningsmassage van 50 minuten 

       betaalt u € 65,00.

 

Betalingen kunnen eenvoudig worden voldaan via pin.