top of page

Fysiomassage sport, ontspanning

Door de opgedane ervaring met verschillende massagetechnieken; van klassieke-, tot triggerpointmassage, bent u bij onze therapeuten aan het juiste adres voor een professionele behandeling.

Fysio sportmassage

Bij sportmassage ligt de nadruk op het herstellen en ontspannen van de spieren na, tussen of juist voor een training. Tijdens een sportmassage, wordt het overtollige vocht in de spieren afgevoerd, ontspannen verkrampte spieren en worden afvalstoffen afgevoerd. Op deze manier bent je beter opgewassen tegen mogelijke blessures.

Het maakt niet uit op welk niveau je sport: op een rustig niveau als aanvulling op een gezonde levensstijl in het dagelijks leven, als enthousiaste recreant of als professional. Goed onderhoud van de spieren is voor iedereen belangrijk.

De optimalisering van stofwisseling in je spieren kan ook juist een goede voorbereiding zijn op een sportprestatie, bijvoorbeeld voor een wedstrijd. 

Naast lichamelijke ontspanning zorgt sportmassage ook geestelijke ontspan-ning. Ook hierdoor herstel je beter en sneller.

Fysio ontspanningsmassage

Door werk of spanning in het dagelijks leven kunnen je spieren stijf of verkrampt aanvoelen. Het doel van een ontspanningsmassage is letterlijk het ontspannen van lijf en geest.  De massagetechnieken die worden toegepast zijn rustig en niet pijnlijk, waardoor je je een stuk meer ontspannen zal voelen.

Spanning en/of stress zorgen ongemerkt voor ophoping van afvalstoffen in de spieren. Door middel van een ontspanningsmassage voorkom je dat deze ophopingen zich ontwikkelen tot daadwerkelijke klachten.  

Tarieven

  • Voor een sport- of ontspanningsmassage van 25 minuten

       betaal je € 32,50.

  • Voor een sport- of ontspanningsmassage van 50 minuten 

       betaal je € 65,00.

 

Betalingen kunnen eenvoudig worden voldaan via pin.

Massage, Manueel-Fysiocare Nieuwegein, sportmassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, fysiotherapie
bottom of page