Team van zelfstandige professionals

Judith Kroesbergen van Sportkeuken

 

Ik ben diëtist bij Sportkeuken. Sinds begin december 2020 werk ik actief samen met Manueel-Fysiocare. Binnen deze organisatie begeleid ik cliënten herstellende van COVID-19 op het gebied van voeding en leefstijl. Daarnaast geef ik workshops aan deze cliëntgroep.
 

Ik ben in 2019 afgestudeerd van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ik heb mijn eindstage gedaan bij de Sportkeuken en mocht hierna aan de slag bij Sportkeuken als diëtist. Daarnaast werk ik nog bij een andere diëtistenpraktijk.

 

Bij Sportkeuken werken wij vaak samen met (top)sporters. Daardoor weten we dat de weg naar herstel moeizaam kan zijn. Dit komt op bepaalde vlakken overeen met herstellen na een corona infectie. Ik gebruik deze ervaring uit de topsport dan ook zeker bij de revalidatie. Verder vind ik het erg belangrijk om altijd zo dicht mogelijk bij de cliënt te blijven. Met kleine, duurzame aanpassingen een groot verschil maken!

 

Bij de Sportkeuken behandelen wij veel sporters, binnen de andere praktijk waar ik werkzaam ben kom ik ook veel in aanraking met cliënten met bijvoorbeeld overgewicht, diabetes, hart-en vaatziekten, etc. 
 

In heel veel situaties kan begeleiding van een diëtist nodig zijn. Denk aan over- of ondergewicht, darmklachten, hart- en vaatziekten, bij het herstellen na corona of begeleiding bij het verbeteren van sportprestaties. 
 

Een persoonlijke noot: ik doe graag leuke dingen met vriendinnen, zoals uit eten gaan en ik vind het heerlijk om te sporten.

 

Janneke Pieterson van Sportkeuken

 

Ik ben Janneke Pieterson en ondersteun Judith Kroesbergen met haar werkzaamheden bij AFC. Samen bespreken we waar we mee aan de slag kunnen met name de onderwerpen en inhoud van de workshops voeding. Ik ben diëtist en sportdiëtist en geef kookworkshops gericht op gezonde voeding. Daarnaast kook ik ook regelmatig voor sporters en topsporters. Ik versterk het team op het gebied van voeding door mijn ervaringen op het gebied van voeding met o.a. sporters en topsporters van de afgelopen 12 jaar met het team te delen.

 

Ik ben geboren in Utrecht en ben mijn praktijk Sportkeuken gestart in de binnenstad van Utrecht en inmiddels zit ik in Bunnik met een kookstudio/diëtistenpraktijk. Ik heb jaren les gegeven bij 2 sportscholen in Utrecht. Ik hou van lekker eten met m'n vrienden, sporten en de zon.

 

Karin Rensen

 

Ik ben is therapeut/regiebehandelaar in de Basis GGZ en de Specialistische GGZ. Haar specialisaties zijn ADHD, angsten, depressies en trauma's.

Wij werken met Karin samen op het moment dat bij cliënten de psychische klachten de overhand lijken te nemen en/of wanneer een duo-behandeling gewenst is. Het is immers belangrijk om niet alleen lichamelijk, maar om ook mentaal weer fit te worden. Samen streven we ernaar om op een zo laagdrempelig mogelijke manier deze verschillende vormen van zorg aan te kunnen bieden. 

 

Manueel-Fysiocare 

       

 

 

Locatie Stadscentrum:

       Zadelstede 3

       3431 JZ  Nieuwegein

       1e verdieping, kamers 1.17 & 1.18

     

 Locatie Rijnhuizen:

       Coltbaan 1-19

       3439 NG  Nieuwegein

       begane grond, kamer 7

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

Aangesloten bij de Fysiotherapeut: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

©2020

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon