top of page

Team van zelfstandige professionals

Judith Kroesbergen van de Diëtheek

 

Ik ben diëtist bij de Diëtheek. Sinds begin december 2020 werk ik actief samen met Manueel-Fysiocare. Binnen deze organisatie begeleid ik cliënten herstellende van COVID-19 op het gebied van voeding en leefstijl. Daarnaast geef ik workshops aan deze cliëntgroep.
 

Ik ben in 2019 afgestudeerd van de opleiding Voeding en Diëtetiek. 

 

Ik werk vaak samen met (top)sporters. Daardoor weten we dat de weg naar herstel moeizaam kan zijn. Dit komt op bepaalde vlakken overeen met herstellen na een corona infectie. Ik gebruik deze ervaring uit de topsport dan ook zeker bij de revalidatie. Verder vind ik het erg belangrijk om altijd zo dicht mogelijk bij de cliënt te blijven. Met kleine, duurzame aanpassingen een groot verschil maken!
 

In heel veel situaties kan begeleiding van een diëtist nodig zijn. Denk aan over- of ondergewicht, darmklachten, hart- en vaatziekten, bij het herstellen na corona of begeleiding bij het verbeteren van sportprestaties. 
 

Een persoonlijke noot: ik doe graag leuke dingen met vriendinnen, zoals uit eten gaan en ik vind het heerlijk om te sporten.

2020-12 Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocar
Judith Kroesbergen

Youssef el Ahmadi

 

Als voormalig international karate en kickboxen voor het Marokkaanse team is (top)sport een rode draad in mijn leven. Sporten is dé perfecte manier om je af te reageren, sterker te worden en stabieler te zijn. Inmiddels ben ik 15 jaar in Nederland en al die tijd geef ik hier ook al personal training en coaching. Ik ben certified Les Mills trainer van veel programma's, zoals Bodycombat, Bodybalance, Bodypump en Gritt. Soms wel 20 uur per week. 

 

In het verleden heb ik gezinnen gecoacht. Hierbij zette ik mij in om jongeren te motiveren op een positieve manier in het leven te staan en op een sportieve en positieve om te gaan met tegenslagen. Naast trainer van groepen doe ik veel personal training en begeleid/coach ik mensen die moeite hebben met sport of het spannend vinden te starten met sporten. Ook heb ik veel kinderen en jongeren lesgegeven in karate en zelfverdediging tijdens- en buiten schooltijd.

 

Ik ben er een groot voorstander van om samen te werken met mensen uit de zorg. Sport en gezondheid versterken elkaar immers enorm.

2020-12 Manueel-Fysiocare, Arbo Fysiocare Youssef el Ahmadi, Trainer, Coach.jpg
Youssef el Ahmadi
bottom of page