Tarieven 2019

01/01/2019

  

Allereerst wensen wij iedereen namens het hele team een gezond en sportief 2019!

 

De afgelopen jaren hebben wij pionierend -met een idealistische visie- een praktijk van een degelijke omvang opgezet. Bij Manueel-Fysiocare staat 2019 dan ook in het teken van professionaliseren. Niet eens zo zeer in de zin van vergroten van onze kennis (dat is een continu proces), maar meer op organisatorisch vlak.

 

Wij zijn er ontzettend trots op dat wij bewust werken zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit geeft ons de mogelijkheid meer tijd en aandacht aan de mensen te besteden. Tijd die anders in onnodige administratieve handelingen zit. 

 

Is een contractvrije fysiotherapiepraktijk haalbaar in een stad als Nieuwegein? Wij kunnen hier volmondig JA op zeggen! We krijgen niet voor niets een 9,2 als waardering op Zorgkaart Nederland. Echt iets om trots op te zijn. 

 

Belangrijk om aan te geven is dat alle fysio- en manueel therapeuten bij Manueel-Fysiocare zijn opgeleid om ook zonder tussenkomst van de huisarts te kunnen beoordelen of mensen aan het juiste adres zijn bij de fysiotherapeut (DTF). Een verwijzing is daarom lang niet altijd nodig. 

 

Indien u verzekerd bent bij Zilveren Kruis, Menzis of FBTO hebben wij echter wel een verwijzing van uw huisarts nodig. Dit in verband met de polisvoorwaarden van deze verzekeringsmaatschappijen. In veel gevallen is een telefoontje naar uw huisarts voldoende voor het krijgen van een verwijzing voor de fysio- en/of manueel therapeut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Medical Pilates Online!

15/03/2020

1/6
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags