Manueel-Fysiocare 

       Zadelstede 10

       3431 JZ  Nieuwegein

       4e verdieping, kamer 4.02

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

Logo De Pionier.png
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2019

Versterking bij Manueel-Fysiocare. Welkom Anneleen!

17/01/2018

Met ingang van half januari komt Anneleen ons team versterken. Welkom Anneleen!

 

Anneleen stelt zich graag even voor:

 

Ik ben Anneleen Schinkel, vanaf januari 2018 mag ik me aansluiten bij het team van
Manueel-Fysiocare. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. In de afgelopen 10 jaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken en met een brede doelgroep. Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn. Zo heb ik o.a. opleidingen gevolgd voor Medical Taping, acceptatie- en motiverende gesprekstechnieken en diverse (orthopedische) verdiepingscursussen. Alle ervaring neem ik mee in mijn behandeling en benadering.

 

Ik ga me met name richten op de behandeling van arbo-, en werk gerelateerde klachten. Het ervaren van beperkingen of pijn tijdens het werk is heel vervelend, het kan zelfs leiden tot (langdurige) uitval. Als dit het geval is dan kan de werkgever beslissen om ons in te schakelen voor behandeling van de klachten en te begeleiden naar werkhervatting, re-integratie. Dit is een traject waarbij het nodig kan zijn om met meerdere disciplines samen te werken voor het beste resultaat. Er wordt samen met de cliënt en eventueel andere betrokkenen een behandelplan opgesteld. Ik vind het heel belangrijk dat de cliënt hierin centraal staat; Ieder mens is anders en verdient een persoonlijke benadering. Met als algemeen doel: zo optimaal mogelijk aan het werk zijn, door het verbeteren van functioneren en het verminderen van klachten. Dat kan door middel van coaching, (werkplek)advies, voorlichting, oefeningen en/of een ‘hands-on’ benadering. Opdrachtgevers kunnen ons ook inschakelen voor preventie en advies op de werkplek om uitval te voorkomen.

 

En dan nog even over mij:
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 kinderen, we wonen met veel plezier in Culemborg. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, maar echt ontspannen doe ik door hardlopen, zingen, piano spelen of creatief bezig te zijn. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en heb dan ook erg veel zin in het uitvoeren van deze functie, naast mijn parttime baan in Culemborg!

Please reload

Uitgelichte berichten

!! Nieuw !! Uitbreiding lesrooster Medical Pilates op de maandagavond.

29/09/2019

1/7
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief