Proefles & Kosten deelname
 

Kosten deelname Medical Pilates live en online groepsles*

  • Een proefles is altijd gratis

  • Een strippenkaart van 10 live lessen kost €80,- en is 3 maanden geldig

  • Een strippenkaart van 20 live lessen kost €154,- en is 7 maanden geldig

  • Een losse live les kost €9,50

  • Online deelname is steeds €5,- per keer voor 1 les per week.

  • Online onbeperkte deelname is €3,80 per les (voor alle lessen).

   (Wij werken bij de online lessen met betaalverzoeken.)

*Het is met een strippenkaart altijd mogelijk een andere live les te volgen zoals MFC MOVES.

Vaste plek (wanneer er live lessen zijn)

Er zijn maar weinig plekken per les beschikbaar. Dit betekent dat bij vaste deelname een plek voor jou gereserveerd blijft in de les waarvoor je je in hebt geschreven. Wanneer je langer dan 2 weken niet deel kan nemen op je 'vaste' tijd komt de plek weer beschikbaar voor een nieuwe deelnemer. Afmelden kan tot 24u voor start van de training.

Privétraining en kosten

Er zijn momenten waarop het gewenst of prettig is één op één training te krijgen van onze ervaren docent. Voor een individuele training betaal je             € 52,50 per les. Hierbij is er voor de volle 100% aandacht voor jouw training!!

Interesse? Mail ons en vraag naar de mogelijkheden!

 

Wat heb ik nodig?

Er zijn voldoende matjes voorhanden voor de live lessen, het meebrengen van een eigen matje mag natuurlijk altijd. Neem in ieder geval een handdoek en een flesje water mee. Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan.

Goed om te weten (live lessen)

Pilates wordt gegeven op de 1e verdieping van de Zadelstede. Direct links op deze verdieping is de toegangsdeur. 's Avonds wachten wij deelnemers meestal op in de centrale hal. 's Ochtends niet altijd. Zelf naar boven lopen is geen probleem.

Is de deur dicht? Klop even aan. Doet er niemand open? Bel ons even!

Voor de deur parkeren is perfect mogelijk op de Zadelstede. Echter, tot 20.00 uur is er betaald parkeren. Voor de avondlessen geen probleem. Overdag is parkeren op een steenworp afstand ook gewoon gratis. Check de contactpagina waar dit kan.

Dit zeggen de deelnemers over Medical Pilates Online

"Ik vond de online les super! Natuurlijk is het even wennen omdat je niet gelijk weet hoe alles werkt. Ik doe de volgende keer weer mee! Heerlijk om toch fit te blijven en zo lekker bezig te zijn. Overigens ook een goede afleiding in deze tijd."

"Ik vind het erg leuk om mee te doen, ik doe het via mijn tablet. Er waren wat opstart-uitdagingen, maar het lukte!  Ik zou het voor iedereen die wat wil bewegen, aanbevelen!"