Olaf van Kesteren

Ik ben Olaf van Kesteren, fysiotherapeut en master manueeltherapeut, gespecialiseerd in dry needling en een ervaren echografist. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij Manueel-Fysiocare.  

Ik werk al meer dan 15 jaar met vol enthousiasme.  De positieve energie die ik krijg, komt uit de waardering wanneer mensen geholpen zijn bij hun klacht of hulpvraag. Vaak gaat dat gepaard met het motiveren van een gezondere leefstijl. Ik probeer de mensen te motiveren om zo veel mogelijk aan lichaamsbeweging te doen.   

 

Zo kan je bij mij terecht wanneer je last hebt van wervelkolom gerelateerde klachten die je beperken om voldoende je dagelijkse bezigheden uit te oefenen. Door mijn ervaring als fysio-manueel therapeut is de opbouw van de trainingen veilig en effectief. 

MFC Sport en MFC MOVES

Mijn drive sport te kunnen betrekken bij het vak fysiotherapie heeft er mede voor gezorgd dat wij bij Manueel-Fysiocare MFC MOVES in het leven hebben geroepen. Een online work-out die voor iedereen te volgen is. Ik geef deze lessen twee keer per week. Daarnaast bouwen we aan een online platform met oefeningen en trainingen. Daaraan meewerken geeft wij veel energie.

 

Voordat ik begon met de opleiding tot algemeen fysiotherapeut, heb ik CIOS-sportopleiding gedaan. Om mijzelf verder uit te dagen en te ontwikkelen op werkgebied, ben ik in 2008 gestart met mijn specialisatie Manueel therapie. In 2011 heb ik de studie aan de SOMT in Amersfoort met succes afgerond. 

 

Ik moet zeggen dat sporten een rode draad in mijn leven is.  Naast dat ik zelf ook veel sport zoals: voetbal, hardlopen, fitnessen, wielrennen en skaten, begeleid ik ook sporters zowel voor de recreant als de topsport.  Een mooie ervaring was dat ik op een atletiek trainingsstage mee ging als fysiotherapeut naar Tenerife.  Of het nu voor de recreant of de topsporter is; ik vind het een mooie uitdaging om iemand weer zo snel mogelijk op desgewenst niveau te krijgen zodat het sporten weer hervat kan worden. 

selectie profielfoto's voor op website--10.jpg