Medical Pilates Nieuwegein
 

Manueel-Fysiocare biedt je specialistische Medical Pilates in het stadscentrum van Nieuwegein. Zo kan je zelf actief bezig zijn met het sterker, stabieler en soepeler maken van je lichaam. 

Een les wordt altijd begeleid door een van onze ervaren docenten. Onze trainingsruimte heeft een prettige sfeer. Dé pefecte plek om het lichaam sterker én soepeler te maken en zo klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen of te verminderen.

Update 30 juni 2020: na maanden alleen online lessen te hebben gegeven mogen wij vanaf 1 juli weer live les gaan geven! Iets waar wij al een tijd naar uit hebben gekeken. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de 1,5 meter en hygiëneregels.

 

Het blijft echter mogelijk om online de lessen te blijven volgen. Deelnemers waren en zijn ontzettend enthousiast over deze manier van lesgeven! Wij maken gebruik van het programma Zoom. Een veilig programma en makkelijk in gebruik.

Wat zeggen de deelnemers over de online lessen:

"Ik vond het super de online les en natuurlijk is het even wennen omdat je niet gelijk weet hoe alles werkt.

Ik doe de volgende keer weer mee, heerlijk om toch fit te blijven en zo lekker bezig te zijn ook een goede afleiding in deze tijd."

 

In onze lessen speelt naast pilates ook fysiotherapeutisch denken een grote rol. Het begrip pilates hield de afgelopen decennia steeds wat anders in voor het grote publiek. Een training Medical Pilates is een grote mengeling van oefeningen komend vanuit de klassieke pilates, de fysiotherapie, ergotherapie, cesartherapie (houdingsleer), bodybalance en (power)yoga.

Geen plaats meer

 beschikbaar voor

de live lessen van maandag 19.25u

2020-06-30 Manueel-Fysiocare, MFC Medica

Er zijn nog 3 plekken beschikbaar voor

de live lessen van maandag 20.35u!

Er is nog 1 plek

 beschikbaar voor

de live lessen van woensdag 20.00u

Manueel-Fysiocare 

       Locatie Stadscentrum:

       Zadelstede 3

       3431 JZ  Nieuwegein

       1e verdieping, kamers 1.17 & 1.18

     

       Locatie Rijnhuizen:

       Coltbaan 1-19

       3439 NG  Nieuwegein

       begane grond, kamer 7

 T    030  227 05 89

 M   06 40 84 32 04

 E    info@manueel-fysiocare.nl

 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2020