Medical Pilates Nieuwegein
 

Manueel-Fysiocare biedt je specialistische Medical Pilates in het stadscentrum van Nieuwegein. Zo kan je zelf actief bezig zijn met het sterker, stabieler en soepeler maken van je lichaam. 

Een les wordt altijd begeleid door een van onze ervaren docenten. Onze trainingsruimte heeft een prettige sfeer. Dé perfecte plek om het lichaam sterker én soepeler te maken en zo klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen of te verminderen.

Update 15 december: wij geven tijdelijk alleen online lessen

(tot medio januari 2021)

 

Het blijft echter mogelijk om online de lessen te blijven volgen. Deelnemers waren en zijn ontzettend enthousiast over deze manier van lesgeven! Wij maken gebruik van het programma Zoom. Een veilig programma en makkelijk in gebruik.

Wat zeggen de deelnemers over de online lessen:

"Ik vond het super de online les en natuurlijk is het even wennen omdat je niet gelijk weet hoe alles werkt.

Ik doe de volgende keer weer mee, heerlijk om toch fit te blijven en zo lekker bezig te zijn ook een goede afleiding in deze tijd."

 

In onze lessen speelt naast pilates ook fysiotherapeutisch denken een grote rol. Het begrip pilates hield de afgelopen decennia steeds wat anders in voor het grote publiek. Een training Medical Pilates is een grote mengeling van oefeningen komend vanuit de klassieke pilates, de fysiotherapie, ergotherapie, cesartherapie (houdingsleer), bodybalance en (power)yoga.

2020-06-30 Manueel-Fysiocare, MFC Medica