Geert Meijer

Ik ben Geert Meijer en ik ben algemeen fysiotherapeut met een hele brede achtergrond, van sport en voeding tot oncologie en medicatie. Binnen de fysiotherapie begeleid ik ook stagiaires tot het worden van toekomstige collega's. Verder ben ik onderdeel van het team bij Arbo Fysiocare, daar ben ik verantwoordelijk voor werkplekonderzoeken, advisering werkergonomie, geven van workshops en prevalidatie/revalidatie. 

In mijn loopbaan heb ik ontdekt dat ik graag tot een team behoor waar innovatie en ontwikkeling van de fysiotherapie een belangrijke drijfveer is. Bij Manueel-Fysiocare heb ik dit gevonden en bovendien de mogelijkheid gekregen om ook bedrijfsmatige verantwoordelijkheden op mij te nemen. Ik ben niet stressgevoelig, kan goed overzicht bewaren en blijf altijd resultaatgericht. 

Door te kijken naar ‘het grotere plaatje’ kunnen wij efficiënter en beter werken. Ik heb ervaring in verschillende technieken en richtingen binnen de fysiotherapie en kan daardoor ook eens op een andere manier naar een klacht kijken of behandelingen combineren. Ik ga voor persoonlijke zorg gericht op het individu, want niemand is hetzelfde en ook klachten niet. 

Ik heb uitgebreide kennis van dry needling, manuele technieken, personal training, sportpsychologie, (advanced) medical taping, (advanced) easy taping, revalidatie bij oncologie, revalidatie bij scoliose, revalidatie pols hand, revalidatie enkel/voet, revalidatie buik en orgaan fascia, scar-management / littekentherapie, (top)sportrevalidatie, orthomoleculaire voeding en flextrainer pro.

Nog even iets persoonlijks: ik ben 35 jaar en getrouwd met een hele lieve vrouw, Elke. Samen hebben wij een zoon Coen en een dochter Liene. Ik speel zelf volleybal, maar vind de meeste sporten wel interessant om te zien. In mijn vrije tijd mag ik graag tekenen, kijk ik een filmpje of doe ik een gezelschapsspelletje. Ook ben ik wel te vinden voor een potje kaarten.